Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΝΙΑΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ

3:20 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΈΧΟΥΜΕ ΣΕΙΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΈΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
Από τις τελευταίες έρευνες προκύπτει ότι η φαρμακευτική χορήγηση ερυθροποιητίνης βοηθάει στην ανάπλαση και κυτταρογένεση των φθαρμένων περιοχών του εγκεφάλου στη σκλήρυνση κατά πλάκας, εντοπίζοντας δε αυτές τις περιοχές και μέσω του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού και παράλληλα ακτινοβολώντας αυτές, έχουμε ακόμη μια προηγμένη δυνατότητα κυτταρογένεσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ο συνδυασμός της ερυθροποιητίνης με το διακρανιακό μαγνητικό ερεθισμό (TMS) αποτελεί μια ουσιαστική θεραπευτική μέθοδο στην προσπάθεια καλυτέρευσης ασθενών με τη δύσκολη αυτή αρρώστια.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share