ΦΛΟΥΟΞΕΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

2:30 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Τα φάρμακα αυτά χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια σε πολύ μεγάλα ποσοστά εναντίον της κατάθλιψης με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα για ορισμένες μορφές της νόσου αυτής.
Αναμενόμενα και ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή καρκίνους χρησιμοποιούν το φάρμακο αυτό κατά περίσταση λόγω της κατάθλιψης που πολλές φορές συνοδεύει τις νόσους της. Σε αυτούς λοιπόν παρατηρήθηκε και μια ταυτόχρονη βελτίωση και της σκλήρυνσης κατά πλάκας πέρα από την καταθλιπτική διάθεση.
Ύστερα από αυτό στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έλαβε χώρα μια εκτεταμένη έρευνα με στόχο να επιβεβαιωθεί η εν λόγω δράση των φαρμάκων αυτών.
Τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά και ιδιαίτερα σε συνδυασμούς με άλλα φάρμακα και από την δική μας πείρα ή χρόνια χρήση αναστολέων επαναπρόσληψης σεροτονίνης έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share