ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

11:00 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ‘Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Άσχετα όμως πια κατεύθυνση παίρνουν οι εγκεφαλικές διεργασίες που την προκαλούν, έχουν την ίδια λειτουργία και αποτέλεσμα. Στην ΣΚΠ οι εγκεφαλικοί σχηματισμοί παραγωγής της συγκίνησης είναι ταυτόχρονα και διεγέρτες του ανοσοποιητικού συστήματος. Άρα έχουμε μια κατάσταση όπου με σιγουριά η κάθε είδους συγκίνηση φέρνει μια εγκεφαλική αντίδραση που έχει επίδραση στη ΣΚΠ. Όσο και αν διαβάζεται σαν πολύ τετριμμένη διατύπωση είναι όμως ταυτόχρονα μια απόλυτα σίγουρη παρατήρηση που ανά πάσα στιγμή αυξάνει τη συμπτωματολογία της ασθένειας. Πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στην αποφυγή συγκινήσεων για τις περιπτώσεις αυτές.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share