ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΑ ΆΛΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ

12:54 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΙ, ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ.
Μερικές φορές υπάρχει τόσο κεντρικά όσο και περιφερικά μια διαταραχή του νευρικού συστήματος και συγκεκριμένα των νευρικών υποδοχέων του άλγους και της πίεσης των λεγόμενων ελευθέρων νευρικών απολήξεων πού έχει σαν αποτέλεσμα μια υπερευαισθησία στην περιοχή της κοιλιακής χώρας με ταυτόχρονο μετεωρισμό (φούσκωμα) στην περιοχή αυτή. Αυτό, πολλές φορές, ενώ πρόκειται για αυτόνομο νευρολογικό πρόβλημα, δίνει την εντύπωση ότι είναι μια έξαρση της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Όπως και  να έχει το θέμα η θεραπεία πάντα είναι η ίδια.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share