ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

11:41 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Ως γνωστόν, πλέον, η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν αποτελεί  μια διαταραχή της μυελίνης των νεύρων, αλλά και μια δυσλειτουργία αυτών των ιδίων εγκεφαλικών κυττάρων. Αυτές τις καταστάσεις είναι σε θέση το μοντέρνο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα να τις καταγράψει, να τις αναλύσει και να τις χαρτογραφήσει. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα ο γιατρός να αξιολογήσει μια σειρά από ουσιώδη διαγνωστικά στοιχεία, που για πρώτη φορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο να δώσουν την ένταση και την έκταση στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share