ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣΑΜΠΡΙ

12:43 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΠΙΓΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥΜ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΡΟΪΟΥΣΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΗ ΛΕΥΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΈΓΧΥΣΗ ΤΙΣΑΜΠΡΙ.
Οι γιατροί κατόρθωσαν να «ηρεμήσουν», σε έναν από τους τρείς ασθενείς, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, παράλληλα όμως πρότειναν να επανεξεταστεί η φαρμακευτική δραστηριότητα του τισάμπρι, προκειμένου να αποφευχθούν οι καινούργιες επιπλοκές. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ράλφ Γκόλντ επίστησε την προσοχή ότι ακόμα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, σε ότι αφορά τη χορήγηση του τισάμπρι, διότι μπορεί να έχει μια συχνότητα μέχρι παθογένειας, μέχρι εννιακόσιοι ασθενείς. Το ποσοστό είναι πάρα πολύ μεγάλο και οπωσδήποτε η πρόταση του καθηγητή πρέπει να επανεξετασθεί με μεγάλη προσοχή, πριν αυτό δοθεί διαρκώς στους ασθενείς.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share