ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

1:37 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
Το γεγονός αυτό οφείλεται σε ένα ήδη γνωστό, στη νευρολογία, φαινόμενο, που έχει σχέση με την αλληλοεξάρτηση των αισθήσεων. Υπάρχουν αισθητηριακά ερεθίσματα, τα οποία αν συντονιστούν σωστά και με το κατάλληλο μείγμα, τότε το αποτέλεσμα τους είναι καταπληκτικό. Γεγονός που επηρεάζει τεράστια την ψυχική ισορροπία των ασθενών και την καταπολέμηση των νοσημάτων. Οφείλεται δε στο γεγονός, ανάλογα επηρεασμού των νευρωνικών τόξων στον εγκέφαλο με θετικό πρόσημο.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share