ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ

1:21 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΤΟ ΗΜΙΚΡΑΝΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΗΜΙΚΡΑΝΙΩΝ ΜΕ ΑΥΡΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.
Η παρουσία του τακτικά συγχέεται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Κατά το ημικρανικό ισοδύναμο σπάνια θα συμπεριληφθεί σαν διαφοροδιάγνωση και η διάγνωση του απαιτεί μεγάλη ιατρική πείρα στις νευρολογικές περιπτώσεις, έτσι που να έχουμε έγκαιρα τη διαφοροδιάγνωση.    Πολλές φορές μπορεί και για χρόνια να «τρέχει» σαν μια μορφή της σκλήρυνσης κατά πλάκας, η οποία θεωρείται ότι παρουσιάζει και φαρμακευτικές αντοχές γιατί ακριβώς πρόκειται για άλλες ασθένειες.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share