ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΚΥΣΤΕΙΝΗ

2:17 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΚΥΣΤΕΙΝΗΣ.
Η ομοκυστείνη είναι μια ορμόνη – πρωτεΐνη που εμφανίζεται αυξημένη στις περιπτώσεις της αρτηριοσκλήρωσης.
Η ομοκυστείνη είναι ένας γνωστός παράγοντας αρτηριοσκλήρωσης.
Ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν ανεβαίνει πολύ στον ορό του αίματος για εμφράγματα και για άνοιες φαίνεται ότι κάποια ανάλογη σχέση την προκαλεί σε αυξημένες καταστάσεις και στην σκλήρυνση κατά πλάκας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σημάδια υπερκόπωσης και κατάθλιψης. Όπως και να έχει το γεγονός σε περιπτώσεις που έχουμε την εμφάνιση τέτοιων συμπτωμάτων (υπερκόπωση, κατάθλιψη) στην σκλήρυνσης κατά πλάκας πρέπει να γίνεται ένας υπολογισμός της ομοκυστείνης προκειμένου να ληφθούν τα ανάλογα μέτρα.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share