ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ ΛΕΜΦΑΔΕΝΟΠΑΘΕΙΑ

2:48 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ ΛΕΜΦΑΔΕΝΟΠΑΘΕΙΑ.
Η τραχηλική λεμφαδενοπάθεια βασίζεται σε λοίμωξη στο σταφυλόκκοκο και κατά κύριο λόγο στο χρυσίζωντα αλλά μπορεί να είναι και άλλες μορφές. Πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη γιατί είναι ύπουλη επιπλοκή. Μπορεί να παρουσιάσει συμπτώματα από απλή διόγκωση μέχρι και προχωρημένη κατάσταση λοιμογόνους επεξεργασίας. Είναι απαραίτητο να γίνονται όλες οι διαγνώσεις. Παράλληλα να λαμβάνεται υπόψη το στάδιο της ασθένειας και να μην αμελείται η περαιτέρω διάγνωση για την επόμενη μέρα ή να αναβάλλεται.
Χρήζει οπωσδήποτε αντιβίωσης μετά από καλλιέργεια και άλλα μέτρα κυρίως χορήγησης, εφόσον έχουμε βαριάς μορφής σκλήρυνση κατά πλάκας, ενδοφλέβιας ανοσοσφαιρίνης σε πολύ μεγάλα ποσά.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share