Η ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

4:13 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΡΙΑ, ΡΙΝΟΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ.

Η εμφάνισή της αποδίδεται στην υπερέκκριση μιας ουσίας που λέγεται ισταμίνη. Η έκκριση της ισταμίνης εμφανίζεται τακτικά στα άτομα με αλλεργική διάθεση ή σε δυσανεξία σε διάφορους παράγοντες. Επειδή οι ασθενείς με ΣΚΠ είναι ευαίσθητοι στον τομέα αυτό σε περιβάλλον έντονου στρες αυστηρής διαμονής περιορισμού των κινήσεων, κακού εξαερισμού έχουμε μια ροπή για αυξημένη έκκριση ισταμίνης και κατά συνέπεια εμφάνιση αθροιστικής κεφαλαλγίας. Στις περιπτώσεις εντοπισμού της είναι εύκολη η αντιμετώπιση της.

Ετικέτες , , , ,

Comments (1)


Blogger Stasinopoulos Vasilis
9 Απριλίου 2011 στις 12:52 μ.μ.  

εγς

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share