Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ

2:34 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η «ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ» ΣΥΝΤΑΓΗ.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας η αιτία της οποίας παραμένει ακόμη άγνωστη εμφανίζει κλινικά σε όλες τις περιπτώσεις μια «κβαντική έκφραση». Δηλαδή πρόκειται για σύστημα πληροφοριών στο κεντρικό νευρικό σύστημα το οποίο έχει μια άνιση δομή, μετάδοση πληροφοριών. Δηλαδή υπάρχουν περιοχές ας τις ονομάσουμε κόμβους ελάχιστης δραστηριότητας και υπάρχουνε περιοχές ας τις ονομάσουμε ομφαλούς πλούσιας δραστηριότητας.
Όταν αρχίζει η σκλήρυνση κατά πλάκας κατά κανόνα η διέγερση είναι από ένα κόμβο προς όλες τις κατευθύνσεις που επικοινωνεί αυτός.
Αν ο κόμβος αυτός για οποιοδήποτε λόγο απομονωθεί έγκαιρα δεν έχουμε της εξέλιξη της ασθένειας.
Αν όμως προλάβει ο κόμβος και μεταδώσει λάθος πληροφορία στον κεντρικό ομφαλό που παίζει και κύριο ρόλο στον συντονισμό του εγκεφάλου τότε έχουμε την έκρηξη της νόσου.
Κόμβοι και ομφαλοί βρίσκονται περίπου στις ίδιες περιοχές φυλετικά του κάθε εγκεφάλου όχι όμως και σε σταθερές πάγιες θέσεις.
Όπως έχουν δείξει μαθηματικά μοντέλα μπορούν να αλλάζουν, σε ότι αφορά την μετάδοση της πληροφορίας, τρόπο, ανάλογα με τον αριθμό τους στο τετράγωνο ή στον κύβο.
Συνεπώς όταν ξεκινάει κάποιος μια θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας πρέπει να έχει υπόψη του οπωσδήποτε την ιδιοσυγκρασία του ασθενούς ιατρικά αλλά και την περίπτωση ότι για να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται την μεγαλύτερη δυνατή εξατομίκευση.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share