ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

3:12 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η MRI ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Κ.Τ.Λ.) ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΈΓΚΥΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ.

Η διαγνωστική της σημασία είναι πολύ μεγάλη αλλά δυστυχώς δεν έχει καθιερωθεί απόλυτα στη συνείδηση γιατρού, ελέγχων, επιδημιολόγων και γενικά φορέων υγείας. Έτσι που παρουσιάζονται τακτικά δυσλειτουργίες για την εκτέλεση τους λόγω του κόστους που έχει. Το κόστος αυτό για τη σημερινή πραγματικότητα παραμένει ακριβό αλλά είναι ουσιαστικό. Διότι θέτοντας την έγκυρη διάγνωση εξοικονομούμε τεράστια ποσά από χαμένες εξετάσεις και λάθος θεραπείες. Ακόμη περισσότερο εξοικονομείται χρόνος και χρήμα κάνοντας σκιαγραφικό διότι με τον τρόπο αυτό η διαγνωστική ικανότητα της MRI ανεβαίνει σε ποσοστό 20%-25% παραπάνω.

Ετικέτες , , ,

Comments (1)


Blogger PERPETWA
22 Ιουνίου 2011 στις 10:16 π.μ.  

δεν καταλαβα χρειαζομαστε η οχι σκιαγραφικο?

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share