Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΛΙΝΙΚΑ «ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥ» ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

5:25 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΜΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ, ΑΦΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΆΚΡΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ «ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ» ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΚΠ.
Όσο πιο άτυπη συμπεριφορά έχει ένα τέτοιο σύνδρομο τόσο πιο προσιτή πρέπει να είναι και η κλινική άποψη για ΣΚΠ στο υπόβαθρο της ασθένειας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να είμαστε φειδωλοί με τις διαγνωστικές προσπάθειες. Πάση θυσία πρέπει να γίνουν όλα τα διαγνωστικά, ακόμη αν χρειαστεί και επώδυνη διαγνωστική όπως είναι η οσφυονωτιαία παρακέντηση προκειμένου να πιστοποιήσουμε τη διάγνωση και να ξεκινήσουμε έγκαιρα τη θεραπεία.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share