Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

2:48 μ.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΈΝΤΑΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Εκείνο, όμως, που έχει σταθερά είναι οι πανάκριβες θεραπείες και αμφιβόλου αποτελέσματος. Τώρα με τη μεγάλη κρίση στην ιατροφαρμακευτική αγορά και οι θεραπείες αυτές, από πλευράς κόστους, θα πρέπει να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή, αν «αξίζουν τα λεφτά τους». Ήδη βρίσκονται τριάντα χρόνια στην αγορά και είναι δυνατόν στο κάθε ταμείο, με μια απλή έρευνα, να συγκρίνεις τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για τα ανάλογα σκευάσματα π.χ. οικογένεια ιντερφερονών, αν ανταποκρίνονται στα θεραπευτικά αποτελέσματα. Αυτός, ο σκεπτικισμός οφείλει να υπάρχει και στους ίδιους τους ασθενείς, προκειμένου να προστατεύσουν τα ταμεία και τους εαυτούς τους.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share