ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

4:13 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό είναι ο ανιψιός του Βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας ο Φρέντερικ το 1922 όταν ξαφνικά σε μια κηδεία λόγω της μεγάλης έντασης άρχισε να βλέπει θολά και από τα δύο του μάτια.
Όλοι οι γιατροί τότε που ασχοληθήκανε με αυτόν και ήταν οι καλύτεροι του βασιλείου δεν μπορέσανε να βρούνε μια άκρη.
Η άκρη βρέθηκε μερικά χρόνια αργότερα όταν άρχισε σιγά-σιγά να μην μπορεί να περπατήσει, να έχει ακράτεια και φοβερές ζαλάδες.
Όλα αυτά καταγράφθηκαν σαν ένα ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο όμως η διάγνωση τέθηκε πολύ αργότερα από τον συγκερασμό των συμπτωμάτων.
Ο Βασιλικός ανιψιός είχε σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share