Η ΣΚΠ ΚΑΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ

12:34 π.μ. by Dr D. Kountouris
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ «ΚΟΛΛΗΜΑ».
Από την μορφή της θεραπείας της ΣΚΠ πολλές φορές είναι πολυπαραγοντική και δύσκολη. Συμβαίνει καμία φορά μέσα στους άπειρους συνδυασμούς προκειμένου να βοηθηθούν οι ασθενείς να έχουμε την εμφάνιση κάποιων αλλεργιογόνων παραγόντων με έντονες αλλεργικές αντιδράσεις.
Όταν συμβαίνει αυτό μεγαλώνει η προβληματικότητα της θεραπείας διότι συν τοις άλλοις ευαισθητοποιείται ακόμα περισσότερο μέσω ανοσολογικών αντιδράσεων το ήδη ταραγμένο σύστημα αμύνης του οργανισμού.
Δηλαδή θεραπευτικά πρέπει να καθορισθεί μια θεραπεία με πρωταρχικό στόχο την καταπολέμηση της αλλεργίας. Έχει λοιπόν ύψιστη σημασία το να λαμβάνουμε έγκαιρα μέτρα όταν αντιλαμβανόμαστε κάτι τέτοιο και κυρίως χορήγηση κορτιζόνης προκειμένου να ανταπεξέλθει ο ασθενής και να μην υπάρχουν άλλες επιπλοκές.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share