Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ

4:23 π.μ. by Dr D. Kountouris

ΕΝΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ.
Ο Δόκτορας Ντράγκα Ντάμπιτς τα τελευταία χρόνια στο Βελιγράδι χρησιμοποιώντας τεχνικές διαλογισμού σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες, διατροφικές συμβουλές και ψυχοθεραπευτική υποστήριξη είχε αξιόλογα αποτελέσματα σε ασθενείς με σεξουαλικά προβλήματα, κατάθλιψη, διαβήτη, αλλεργικό άσθμα, γυναικολογικές διαταραχές και Σκλήρυνση κατά πλάκας.
Το ιδιαίτερο, όμως, της θεραπείας του πάνω στο αντικείμενο, που είχε και μεγάλη ζήτηση ,ήταν οι αντιγηραντικές θεραπείες.
Και εδώ πάλι με απλές τεχνικές, συνδυασμούς βοτάνων και διαλογισμού και με τεχνικές χρησιμοποίησης της κβαντικής ενέργειας κατάφερε να ανακόψει τον βαθμό της γήρανσης. Αυτό τον είχε κάνει σε ορισμένους κύκλους πολύ δημοφιλή και η φήμη του ανέβαινε συνεχώς με το δεδομένο ότι και οι θεραπείες του κόστιζαν από καθόλου έως ελάχιστα.
Κάποια μέρα έσκασε η βόμβα. Ο αξιαγάπητος Δόκτορας Ντράγκα Ντάμπιτς, με την χαρακτηριστική προφορά του Βελιγραδίου, αποδείχθηκε ότι είναι ο χρόνια καταζητούμενος ηγέτης, των Σερβοβοσνίων, ο Dr. Ράντοβαν Καρτατζις.
Βέβαια, η πλαστοπροσωπία που παρουσίαζε ο διάσημος καταζητούμενος ήταν μόνο ως προς τα στοιχεία της ταυτότητας. Τα στοιχεία αυτά ήταν κάποιου άλλου Σερβοβοσνίου, σχεδόν συνομήλικου του Κάρατζις, που είχε χαθεί στον πόλεμο. Τα υπόλοιπα: ιατρικές σπουδές, επάγγελμα, θεραπεία, εμπνεύσεις και παρουσία ήταν ο παλιός ο Κάρατζις.
Αυτό που ουσιαστικά άλλαξε ήταν μόνο ο τρόπος ζωής του, που διάβαζε περισσότερο, αφιερωνόταν με πάθος στην ιατρική, δεν τον απασχολούσε η πολιτική και η προβολή του. Επίσης, είχε γίνει και χορτοφάγος. Όλα αυτά λίγο πολύ είναι από τον διεθνή τύπο γνωστά.
Το νέο είναι, όπως ισχυρίζονται πολλοί που τον γνώριζαν από παλιά και τον είδαν να μιλάει μπροστά από το δικαστήριο της Χάγης ως κατηγορούμενος, ότι ήταν με λιγότερα κιλά και με πρόσωπο πιο αδύνατο και πιο νέο από ότι στον πόλεμο. Όντως εντυπωσιάστηκαν.
Ή έκπληξη ήταν μεγάλη στο ότι έβλεπαν στο πρόσωπο του να επιβεβαιώνονται οι θεωρίες του για την αντιγηραντική θεραπεία. Ίσως αυτό να είναι και το ουσιαστικότερο έργο και η μεγαλύτερή του προσφορά για την χώρα. Ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τα πάντα, αλλά, αν είναι καλός γιατρός παραμένει πάντα ένας καλός γιατρός.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share