ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ

1:50 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
Εκείνο που πραγματικά ήταν εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο πόνος επηρεάζει το ίδιο τους ασθενείς ανεξάρτητα φύλου.
Οι ερευνητές εξετάζοντας περίπου 2.000 ασθενείς κατέγραψαν οδηγημένοι από τα συμπτώματα ότι το 2% παρουσίασε μια νευραλγία τριδύμου, 9% ένα επώδυνο σημείο Lhermitte, 18,1% δυσαισθητικό πόνο, 16,4% πόνους στην μέση και 11% τονικούς πόνους.
Όλες οι μορφές του πόνου είχαν μια αναλογία με την βαρύτητα και την χρονιότητα των συμπτωμάτων, υποχωρούσανε μετά από θεραπευτική αγωγή.

Ετικέτες , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share