ΣΚΠ – ΕΜΠΥΡΕΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΕΣ

4:31 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΜΠΥΡΕΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι μια θεραπεία με ενδοφλέβια χορήγηση υψηλών δόσεων ανοσοσφαιρινών μπορεί να αποτελέσει μια σωτήρια λύση για την κατάσταση. Αυτό βέβαια και λόγω των ανοσοσφαιρινών και λόγω έλλειψη εμπειρίας πολλές φορές αργεί να γίνει με αποτέλεσμα να «εγκατασταθεί» πολύ υψηλός πυρετός ή λοίμωξη έτσι που να χρειάζεται τεράστιες δόσεις και πολυήμερη θεραπεία.
Γενικά ανοσοσφαιρίνες οι οποίες είναι και γνωστής προέλευσης και τρόπου κατασκευής από διάφορες χώρες που έχουν προηγμένη φαρμακολογία (Αμερική, Ευρώπη, Ισραήλ) πρέπει να χορηγούνται άμεσα και πριν ακόμη εξαπλωθεί η λοίμωξη και γενικά η αδύναμη κατάσταση σε όλο το σώμα του ασθενούς.
Επανειλημμένα η εμπειρία έχει δείξει ότι τέτοιου είδους χημικές επεμβάσεις με τέτοια φάρμακα είναι σωτήριες για τον ασθενή και τον αποτρέπουν από περαιτέρω επιπλοκές της ασθένειάς του.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share