Η ΚΑΦΕΪΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

3:53 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ.
Στο αν πρέπει ασφαλώς και μπορούν να πίνουν ο καλός καφές αποτελεί πολλές φορές για την ΣΚΠ ένα καλό φάρμακο.
Τώρα για το πόσο 3-4 φορές την ημέρα επαναλαμβάνω πάλι ο καλής ποιότητας καφές δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην αρρώστια, το αντίθετο κιόλας μπορεί να αποτελέσει έναν καλό διεγέρτη για τα κατεστραμμένα κύτταρα και να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπλασή τους.
Γενικά στην ΣΚΠ πέρα από ακραίες ενδείξεις (π.χ. στομαχικές διαταραχές, διαταραχές ύπνου) ο καλός καφές πάντα φέρνει θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη να μην γίνεται υπέρμετρη κατανάλωση ιδιαίτερα μετά τις 6 το απόγευμα για λόγους ρύθμισης ύπνου.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share