«ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ» ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΠ

12:33 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ Η ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ (ΝΕΥΡΑΛΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΚΠ.
Η ΣΚΠ είναι γνωστή σαν μια από τις συχνότερες νευρολογικές ασθένειες με βαριά συμπτωματολογία σε ότι αφορά αίσθηση, κίνηση και εγκεφαλικές διαταραχές.
Συνήθως όμως αυτή η ολοκληρωμένη εικόνα εμφανίζεται στα τελευταία στάδια της νόσου όπου πλέον τα ασυμπτώματα «βγάζουν μάτι». Υπάρχουνε και συμπτώματα στα πρώτα χρόνια της νόσου τα οποία λόγω της μικρής τους έντασης και «αθώας» έκφρασης τους δεν εξετάζονται επιμελώς ή γιατί δεν υπάρχει ιατρική εμπειρία ή γιατί ο ασθενής δείχνει αδιαφορία.
Αθώα τσιμπήματα στο ένα μέρος του προσώπου είναι από τις χαρακτηριστικές ενοχλήσεις – συμπτώματα της ήπιας μορφής ΣΚΠ στα πρώτα στάδια.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share