ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΥΟΚΥΜΙΕΣ

1:58 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.
Στις μυοκυμίες πρόκειται για έναν «πτερυγισμό» των μυών του προσώπου που προκύπτει από αυτόματες εκφορτώσεις του κινητικού πυρήνα του προσωπικού νεύρου. Λοιμώδεις επιπλοκές όπως στην περίπτωση της ΣΚΠ στον πυρηνικό πυρήνα του προσώπου στην ανάλογη εγκεφαλική περιοχή έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση των μυοκυμιών.
Ο ασθενής πολλές φορές δεν λαμβάνει υπόψη του την διαταραχή αυτή έτσι ώστε να αργοπορεί διάγνωση και θεραπεία.
Αντίθετα ένα έμπειρο κλινικό μάτι ξεχωρίζει την κατάσταση έγκαιρα και ακολουθεί τις διαγνωστικές και θεραπευτικές διαδικασίες που πρέπει.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share