Η ΣΚΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΕΥΡΟ

6:36 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΝΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.
Είναι τα συμπτώματα που προκαλεί η διαταραχή του κοινού κινητικού νεύρου. Η συμπτωματολογία είναι χαρακτηριστική με τυπική μυδρίαση της κόρης του οφθαλμού, ταραγμένη αντίδραση σε οπτικό ερεθισμό, πτώση του άνω βλεφάρου και διαταραχή της οφθαλμοκινητικότητας.
Στην ΣΚΠ αυτές οι διαταραχές πιθανόν να έχουν μια περιοδικότητα εμφάνισης, μπορούν όμως να εμφανιστούν και στις ημικρανίες με αύρα μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις προστίθεται ίλιγγος και έντονος πόνος.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share