Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

2:53 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ «ΟΡΦΑΝΗ».
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΟΣΟΣ ΥΠΟ «ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ».
Με την σειρά των φαρμάκων που υπάρχει και τις εξατομικευμένες θεραπείες, εκεί δηλαδή που ζητάμε την θεραπεία που ταιριάζει σε κάθε ασθενή και φεύγει από την γενική φαρμακευτική αγωγή, υπάρχουν μεγάλες επιτυχίες.
Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία πλέον όσο πιο γρήγορα και τόσο καλύτερα να αντιμετωπίσει κανένας την σκλήρυνση κατά πλάκας.
Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κρατηθούνε σε πρώτο βαθμό προσοχής οι εξής παράμετροι :
1. Η έκταση των συμπτωμάτων κατά την αρχή της πρώτης θεραπείας. Αυτά δεν είναι απλώς τα συμπτώματα που καταγράφονται με υπόδειξη του ασθενούς αλλά και αυτές οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από νευροφυσιολογικό έλεγχο όπως είναι το εγκεφαλογράφημα και τα προκλητά δυναμικά.
2. Επείγει μια σωστή ανάλυση της έκτασης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει ο ασθενής κατά την ώρα που αρχίζει η νέα θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας αφού πρώτα ληφθεί υπόψη ο πρώτος όρος.
3. Πρέπει να εξετάζονται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή οι λοιμώδεις παράγοντες που υπεισέρχονται σε κίνδυνο προσβολής του ασθενούς ή υφίστανται μέσα τους. Όταν συμπληρωθούν όλα αυτά μπορεί να αρχίσει η καινούρια θεραπεία με πολλές υποσχέσεις για επαρκή επιτυχία.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share