ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

1:26 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΚΑΙ Η ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.
Η μεν δυσκαμψία είναι ένα πρόβλημα καμπτήρων μυών όπου με έντονη σύσπαση τους προκαλούν την έντονη κάμψη του κορμιού προς τα μπρός. Αντίθετα, η σπαστικότητα είναι ένα γενικευμένο πρόβλημα ομάδες μυών ή όλων των μυών όπως είναι στις περιπτώσεις της ΣΚΠ, η οποία γίνεται αντιληπτή κυρίως προς το τέλος της κινήσεως. Έτσι λοιπόν είναι ουσιαστικής σημασίας η διάγνωση τους προκειμένου να χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share