ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

1:01 μ.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΌΧΙ.
Απλώς, όπως είναι αναμενόμενο, σε ανθρώπους με τέτοια προβλήματα υπάρχει μια ευμεταβλητότητα στο χαρακτήρα τους, με τάσεις διαφωνίας και περιορισμένης συγκαταβατικότητας. Αυτό φαίνεται πολύ γενικό , όμως˙ δε μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο, γιατί πρόκειται για ένα νόσημα με μια ευρεία διάγνωση σε διαφορετικές γενιές, πολιτισμούς και εκπαιδευτικούς χαρακτήρες. Επειδή, δε, η ποικιλία των συμπτωμάτων, ανάλογα με τη θεραπευτική ποικιλία, μπορεί να ποικίλει σε μεγάλο βαθμό, είναι εύλογο να υπάρχει αυτή η ευμεταβλητότητα και η ανυπομονησία που δείχνουν οι ασθενείς αυτοί. Έτσι λοιπόν στις περιπτώσεις αυτές, τα δυο αυτά χαρακτηριστικά πρέπει να εκλαμβάνονται σαν συμπτώματα και όχι σαν διαταραχές προσωπικότητας.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share