ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

2:38 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΈΛΛΗΝΑ.
Ξαφνικά και χωρίς λόγο ιδρώνουν οι παλάμες, έχουμε ταχυκαρδία, μουδιάσματα στις παλάμες και έχουμε μια τάση φυγής. Αναμενόμενα οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, κυρίως στα πρώτα στάδια που δε γνωρίζουν όλες τις πτυχές της αρρώστιας, είναι πιο ευάλωτοι στις διαταραχές πανικού. Η θεραπευτική επίδραση των γιατρών πρέπει να είναι καταλυτική. Δεν υπάρχει χειρότερο «δηλητήριο» από τη συνεχή πίεση μιας διαταραχής κοντά στα άλλα σημαντικά και ψυχικά συμπτώματα. Γενικά αυτού του είδους συμπτωματολογία χειροτερεύει, εάν υπάρχει συνδυασμός με κατάθλιψη. Πρέπει να τυγχάνει άμεσης υποστήριξης πριν από τη θεραπευτική αγωγή για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share