ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

3:52 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΌΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Με την τελευταία ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, πέρα από τα προκλητά δυναμικά, ουσιώδη δυναμική στη διαγνωστική παρουσία έχει η καταγραφή του πολύωρου ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και του ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος ύπνου σε αυτούς τους ασθενείς. Βέβαια η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε λίγες κλινικές και μεταξύ των κλινικών γιατρών είναι υποτιμημένη αξιολόγησης, σε ότι αφορά την τοποθέτηση της διάγνωσης. Είναι κορυφαίο, όμως, σε ότι αφορά την εκτεταμένη ανάλυση της λειτουργικής κατάστασης του εγκεφάλου και ιδιαίτερα στο σημείο που αφορά την εξέλιξη και τη θεραπεία της νόσου κα την εκτίμηση της πορείας της θεραπευτικής αγωγής.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share