ΑΝΟΣΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

1:19 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΑΙΣΙΩΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΟΣΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Πάντοτε οι θεραπείες αυτές χορηγούνταν με το γνωμικό «πάρ’ το, μη γίνεις χειρότερα». Αν ο ασθενής γινόταν χειρότερα, υπήρχε η απάντηση «αν δεν το παίρνεις , θα’ σαι ακόμη χειρότερα». Η ισχυρή προπαγάνδα και η μονοπώληση της έρευνας από τις φαρμακευτικές εταιρίες έχει δημιουργήσει μεγάλα εμπόδια σε κάθε είδους άλλης μορφής έρευνας ή θεραπείας. Μερικές χώρες, πολύ αφοσιωμένες στις φαρμακοεταιρικές υποδείξεις, επιβάλλουν σχεδόν τιμωρίες σε «αιρετικούς» γιατρούς και  μη «νομιμόφρονες» γιατρούς. Βέβαια, μετά από τριάντα πέντε χρόνια αυτών των εφαρμογών, η έρευνα για τη σωστή θεραπεία έχει μείνει στάσιμη. Οι ασθενείς αυξάνονται χωρίς την ελπίδα μιας τελεσίδικης αντιμετώπισης. Θα πρέπει επιμελώς σε εποχή κρίσης να πάψουν οι προκαταλήψεις και να πάρουν οι έρευνες τη σωστή ροή.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share