ΙΠΠΟΚΑΜΠΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

10:36 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΛΟΓΩ ΎΠΑΡΞΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ ΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΨΥΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΗ  ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Η εμφάνιση αυτή κατά κανόνα είναι απότομη, γιατί είναι προϊόν μιας λοιμώδους εξέτασης ημερών και προβληματίζει πάρα πολύ τακτικά, διαγνωστικά και θεραπευτικά, τους γιατρούς. Σήμερα με τη μέθοδο της ψηφιακής μαγνητικής τομογραφίας, ανατομικές αλλαγές, παρεμβάσεις και κάθε άλλου είδους φλεγμονώδεις διαδικασίες είναι εύκολο να εντοπιστούν έγκαιρα. Βέβαια πρωτεύοντα ρόλο παίζει η πείρα και η γνώση του γιατρού, ο οποίος δεν πρέπει να αφήνει χαμένο χρόνο σε αυτές τις περιπτώσεις, μόλις παρατηρεί αυτού του είδους συμπτώματα.  Ο κίνδυνος της παραγνώρισης και καθυστέρησης είναι μεγάλος και παράλληλα ιδιαίτερα για το μέλλον που περιορίζει, ακραία, τις θεραπευτικές δυνατότητες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να περιμένουμε, θεραπευτικά, καθόλου.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share