ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

12:06 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΈΧΟΥΜΕ «ΜΟΝΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΏΣΗΣ.
Η έναρξη κάθε ώσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας είναι σαν το λόττο. Αν έχεις τύχη και το αντιληφθείς, μπορείς έγκαιρα να το αντιμετωπίσεις καθαρά και σύντομα. Αν υπάρχουν όμως παρερμηνείες, τότε εγκαθίσταται σαν βλάβη πιθανόν και σαν καινούργια εστία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα επιπλέον χρόνιο πρόβλημα. Τέτοια προβλήματα στη σκλήρυνση κατά πλάκας πρέπει να αποφεύγονται πάση θυσία, γιατί με το χρόνο έχουν ένα αθροιστικό κλινικό αποτέλεσμα. Πρέπει λοιπόν, μετά από κάθε περίεργη περίπτωση, ο ασθενής να συμβουλεύεται το γιατρό και να αποφασίζουν την έναρξη και τον τρόπο της κατάλληλης θεραπείας. Στην περίπτωση της αυτόματης κένωσης αυτό είναι απολύτως απαραίτητο.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share