ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

1:50 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΑΣ ΏΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΥΡΕΤΟ.
Η συγχυτική αυτή διαταραχή έχει τη βάση της σε συγκεκριμένα σημεία του κεντρικού συστήματος, που έχουν διασύνδεση με τις λειτουργίες του προσανατολισμού. Έτσι είναι πολύ συνηθισμένο σε ώσεις της σκλήρυνσης κατά πλάκας με εμπύρετη συνοδεία και η παροδική εμφάνιση διαταραχών του προσανατολισμού που συμβαδίζουν ταυτόχρονα με ένα αίσθημα κόπωσης, καταβολής και τάση για ύπνο. Στις περιπτώσεις αυτές είναι απολύτως αναγκαία η γρήγορη επανεκτίμηση της κατάστασης και η άμεση θεραπεία, προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες.

Ετικέτες , , , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share