ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ Η ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ;

3:23 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Δυστυχώς, πολλές φορές, επιπόλαιες ενέργειες αυξάνουν το πρόβλημα και πολλαπλασιάζουν τις διαφορές. Χαρακτηριστική είναι η συμπτωματολογία που πενηντάχρονος ασθενής, με εμφανής σκλήρυνση κατά πλάκας, που λάμβανε την τελική αγωγή που τον βοηθούσε για τα προβλήματα του,  χειρουργήθηκε επτά(7) φορές στη σπονδυλική στήλη, μεταξύ των άλλων, και με εφαρμογή σπονδυλοδεσίας, η οποία αλλάχτηκε μια φορά για να επανατοποθετηθεί, χωρίς να τον ελέγξει κανείς διεξοδικά, παρόλο που τα νευρολογικά του συμπτώματα ήταν εμφανή.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share