ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ

3:51 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΥΠΟΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΔΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
Το σύστημα αυτό, όλο μαζί, συντονίζει τη ρύθμιση των ορμονών και πολλών εγκεφαλικών λειτουργιών, αναγκαίων για τη ζωή και την ομαλή λειτουργία του σώματος. Μια διαταραχή του συνδυασμού αυτού είναι π.χ. ο άποιος διαβήτης. Στη σκλήρυνση κατά πλάκας τυχαίνει πολλές φορές, λόγω ύπαρξης μιας απομυελυνωτικής εστίας σε αυτή την περιοχή, να έχουμε παρόμοιες διαταραχές, οι οποίες βέβαια χρειάζονται και επιπλέον φροντίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θέλει με επιμέλεια αυτές οι διαταραχές να εξετάζονται με προσοχή, διότι θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και να μην εκλαμβάνονται σαν σύνολο των προβλημάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Η θεραπεία πρέπει να είναι πιο διαφοροποιημένη.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (1)


Blogger Director
30 Μαΐου 2013 στις 9:03 π.μ.  

ΒΙΝΤΕΟ για ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ebx7uvqdnkk

Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share