ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΟΞΙΚΟΜΑΝΙΑ

1:17 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ˙ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ  ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ «ΣΥΝΤΑΓΕΣ».
Έτσι, πολλές φορές, χωρίς να το θέλουν και οι ίδιοι γίνονται θύματα χρήσης πολλών φαρμάκων (πολυτοξικομανία), χωρίς να φταίνε οι ίδιοι. Το δυσάρεστο εδώ είναι πως μετά, η όποια μορφή «αποτοξίνωσης» σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι στους υπόλοιπους, λόγω της υποκείμενης ανοσολογικής βλάβης. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει τόσο η «αποτοξίνωση» όσο και η απεξάρτηση. Έτσι λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις, μόλις εντοπίσουμε πρόβλημα παρόμοιας υφής καταφεύγουμε στα άμεσα θεραπευτικά μέτρα, γιατί αλλιώς έχουμε κλινικές περιπλοκές.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share