ΣΚΛΗΡΥΝΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

3:39 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΈΡΕΥΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΈΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, δημοσιευμένο στο Neurology, αναλύει και καταγράφει τα χαρακτηριστικά που σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται κατά τη διάρκεια θεραπευτικής αγωγής,  συγκεκριμένα με ιντερφερόνη Β. Συγκρίνοντας και κρίνοντας τα αποτελέσματα για την επιμονή της συνέχισης της αγωγής, καταλήγει η ομάδα στο ίδιο γνωστό συμπέρασμα˙ ότι η συνέχιση αυτής της προσπάθειας είναι εις βάρος της όλης κλινικής εικόνας και της εξέλιξης της. Συμβουλεύει λοιπόν τη διακοπή της θεραπείας σε κάθε περίπτωση και επανεξέταση του προβλήματος.

Ετικέτες , , , ,

Comments (1)


Blogger Unknown
29 Μαρτίου 2019 στις 10:40 π.μ.  

Ο καλύτερος γιατρός

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share