¨ΝΕΑ¨ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ¨ΠΑΛΙΟ¨ ΦΑΡΜΑΚΟ.

2:57 π.μ. by Dr D. Kountouris

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΡΙΒΙΝΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.

Οι Εγγλέζοι ερευνητές χρησιμοποιώντας το ίδιο φάρμακο (κλαδριβίνη) και τρόπο χορήγησης όπως έκαναν άλλοι πριν 10-15 χρόνια εμφάνισαν καινούρια αποτελέσματα και νέα θεραπεία.Η κλαδριβίνη είναι ένα πολύ ισχυρό ανοσοκατασταλτικό που χρησιμοποιείται σε δόσεις μιας συνεδρίας στους επιθετικούς καρκίνους με σχετικά καλά αποτελέσματα αν και έχει πολύ ισχυρές παρενέργειες (απλασία μυελού οστών, εγκεφαλοπάθειες κ.λ.π.).
Κάποιες ομάδες Πανεπιστημιακών γιατρών στα μέσα του 90 προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα πρωτόκολλο θεραπείας για την σκλήρυνση κατά πλάκας με βάση την κλαδριβίνη.
Τα αποτελέσματα ήταν φτωχά και οι παρενέργειες πάρα πολλές. Έτσι η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε.
Προφανώς η έλλειψη νέας έμπνευσης και κάποια νέα δυνατή ελπίδα οδηγεί τους Εγγλέζους επιστήμονες να «ανανεώσουν» την παλιά συνταγή σαν νέα «θεραπεία».

Ετικέτες , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share