ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

7:11 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ «ΑΣΑΝΣΕΡ». ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ.
Όπως και να έχει το θέμα χρειάζεται απαραίτητα και αποκατάσταση. Σωστό είναι η αποκατάσταση να γίνεται με την αρχή της θεραπείας διότι κατά κανόνα όταν διαγνωστεί η νόσος ήδη υφίσταται ένα νευρολογικό έλλειμμα τόσο στο κινητικό όσο και στο αισθητικό ακόμη και στο γνωστικό αντικείμενο του νευρικού συστήματος που πρέπει να αποκατασταθεί. Δεν μπορούν να εφαρμοστούν κατά τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο το ένα ξεχωριστά από το άλλο.
Διάγνωση, θεραπεία, αποκατάσταση είναι όλα σε ένα. Πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα και ο στόχος είναι να φτάσουν τα συμπτώματα του ασθενούς όσο γίνονται γρηγορότερα στο μηδέν έτσι που να τον απαλλάξουν από το φόρτο νέων επιπλοκών και νέας ταλαιπωρίας.
Άλλωστε μια προσωρινή λύση φαρμακευτική και μετά μια αποκατάσταση η οποία συνήθως είναι συνυφασμένη με κόπωση του ασθενούς το μόνο που θα καταφέρει είναι μια επιδείνωση και μια απογοήτευση του για οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια στο μακρύ χρονικό διάστημα που θα έχει να παλέψει με την αρρώστια.
Είναι απαραίτητη λοιπόν η άμεση εφαρμογή όλων των προσπαθειών από την πρώτη στιγμή που θα γίνει η διάγνωση.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share