ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

1:54 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΈΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Ενώ στην αρχή τα αποτελέσματα των οπτικών προκλητών δυναμικών ήταν μια πιστοποίηση της δυσλειτουργίας ή μη του οπτικού νεύρου στην πάθηση αυτή, αργότερα η εξέλιξη τους μπόρεσε να δώσει και  πιο λεπτομερή  αποτελέσματα, σε ότι αφορά τα διάφορα τμήματα της οπτικής οδού. Το ουσιαστικό, όμως, γεγονός για τα οπτικά προκλητά δυναμικά είναι ότι αποτελούν ένα, ιδιαίτερης ευαισθησίας, δίκτυ για την πορεία της νόσου και τη μέτρηση της επιτυχίας μιας φαρμακευτικής αγωγής στα διάφορα στάδια της εξέλιξης της. Το ότι τα αποτελέσματα των οπτικών προκλητών δυναμικών σε οποιαδήποτε φάση της σκλήρυνσης κατά πλάκας είναι αξιόπιστα, έχει αποδειχτεί εδώ και πολύ καιρό.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share