ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ (ΣΚΠ)

12:37 μ.μ. by Dr D. Kountouris
Οι συχνές λοιμώξεις, οποιουδήποτε τύπου, κυρίως όμως ιών όπως του έρπη, του epstein-barr, διεγείρουν αρνητικά την άμυνα του οργανισμού. Αυτό οδηγεί το ανοσοποιητικό σύστημα (άμυνα του οργανισμού) στην παραγωγή εξειδικευμένων αμυντικών κυττάρων (Τ-λεμφοκύτταρα), τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν ανεξέλεγκτες καταστροφές και σε υγιείς ιστούς. Συνεπώς, στην ύπαρξη ή στην αρχική εμφάνιση της ΣΚΠ είναι αναγκαία η άμεση αντιμετώπιση με αντιβίωση και ανοσοκαταστολή για την ελάττωση της διέγερσης του ανοσοποιητικού προκειμένου να αποφευχθεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Ετικέτες , , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share