ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

1:43 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ
Κατά κανόνα τα κλινικά συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας τα μετράμε σε διάφορες κλίμακες οι οποίες δίνουν έναν αριθμό έτσι που μπορούνε να καταλάβουνε αν υπάρχει στασιμότητα ή πρόοδος.
Εάν υφίσταται πρόοδος όσο πιο ισχυρή είναι αυτή τόσο υπάρχει μια ένδειξη ότι θα χειροτερεύει η κλινική εικόνα π.χ. έχει βρεθεί ότι μελετώντας τις περιπτώσεις της σκλήρυνσης κατά πλάκας ότι η πρόοδος στην μορφή με τις ώσεις και τις υφέσεις είναι πολύ μικρότερη από ότι στην χρόνια προϊούσα μορφή.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share