ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ROSS

1:13 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ¨ΡΟΣ¨ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΦΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥΤΟΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Το σύνδρομο ¨Ρος¨ χαρακτηρίζεται από έναν αυξημένο τόνο της κόρης των ματιών πεσμένα αντανακλαστικά και κατά τόπους περιοχές ελαττωμένης εφίδρωσης στοιχείου το οποίο εντοπίζεται τακτικά και στην σκλήρυνση κατά πλάκας.
Κανονικά στο σύνδρομο ¨Ρος¨ η συμπτωματολογία είναι η προαναφερόμενη και απολύτως ορισμένη. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη αλλά διαγνωστικά δεν πρέπει να δημιουργεί πρόβλημα.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share