ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

4:04 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.
Το φαινόμενο παρατηρείται και πάρα πολλές έρευνες παγκοσμίως ασχολήθηκαν και τώρα τελευταία με την άνοδο της τεχνολογίας και τις δυνατότητες που υπάρχουν διαπιστώθηκε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.
Κάποιες ουσίες οι οποίες λέγονται κιτοκίνες και συγκεκριμένα με το όνομα ιντερλευκίνη 2 και ιντερλευκίνη 6.
Κατά την ώρα που η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι σε έξαρση αυξάνεται έντονα προκαλώντας ταυτόχρονα τον εγκέφαλο σε μια διέγερση φθοράς και αύξηση των καταθλιπτικών ιδεών και αντιδράσεων.
Βλέπουμε δηλαδή μια αλληλουχία μεταξύ της ύπαρξης της κατάθλιψης και της αντίδρασης του οργανισμού που υπάρχει στην σκλήρυνση κατά πλάκας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι δύο αλληλένδετα γεγονότα και σαφώς πίσω από αυτά ίσως κρύβονται πολλά περισσότερα που πρέπει ακόμα να ελεγχθούν.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share