ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ HASHIMOTO ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

4:45 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ HASHIMOTO ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ. Υπάρχει όμως μια περίοδος, η οποία αναφέρεται στην λοχεία όπου καταγράφονται πέραν του υποθυρεοειδισμού, πολύ υψηλοί τίτλοι αντιθυρεοειδικών αντισωμάτων και μάλιστα εμφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα τα συμπτώματα.
Οφείλεται στο ότι στην κατάσταση της λοχείας η παρουσία των αντιμικροσωμιακών αντισωμάτων στον ορό για την θυρεοειδίτιδα αποτελεί ένα φαινόμενο ριμπάουτ λόγω της λοχείας, το οποίο έχει έντονες εξάρσεις και υφέσεις και πρέπει κατά κάποιον τρόπο να αντιμετωπιστεί πάντα σε συνεργασία με νευρολόγο και ενδοκρινολόγο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθυστερήσει οποιαδήποτε αγωγή διότι παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα και συμπτώματα με τάσεις μονιμότητας.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share