ΣΚΠ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

2:15 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Το πρόβλημα είναι απλό. Το πρώτο είναι ο κίνδυνος μιας λοιμώδους διαταραχής από το αναπνευστικό σύστημα λόγω του air-condition ή το άνοιγμα του παραθύρου του αυτοκινήτου.
Το δεύτερο είναι η απώλεια ηλεκτρολυτών του ιδρώτα και αύξηση της αρτηριακής πίεσης που προκαλεί ή ένταση της οδήγησης.
Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπου εμφανίζονται ασθενείς με ξαφνικές παραπληγίες ή παραλύσεις του προσώπου λόγω των καταστάσεων αυτών.
Συνεπώς πρέπει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες να το έχουμε υπόψη μας σε ασθενείς με ΣΚΠ.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share