ΣΚΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

3:16 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Η εικόνα συμπληρώνεται και από τινάγματα, αίσθημα μυρμηγκιάσματος, και σουβλιών.
Αυτό το βασανιστικό πρόβλημα στην σκλήρυνση κατά πλάκας λύνεται από εμπειρία, όχι τόσο με παυσίπονα όσο με συνδυασμό κατασταλτικών και αντιεπιληπτικών φαρμάκων.
Ο συνδυασμός αυτός είναι συχνά επιτυχής κυρίως αν δοθεί έγκαιρα. Κυρίως το αντιεπιληπτικό φάρμακο που χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρβαμαζεπίνη και έχει το προνόμιο να απορροφάται γρήγορα, να δρα άμεσα και να αποβάλλεται ταχείως.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share