ΣΚΠ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

2:28 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
Πολύ ουσιαστικό είναι το στάδιο του ασθενούς σε μια αρχόμενη αποκατάσταση δευτερεύοντος ή ιατρική γνώση με αυτήν την ασθένεια.
Δυστυχώς η ΣΚΠ παραμένει αγνώστου αιτιολογίας έτσι που η περιοδικά εμφανιζόμενη και συχνά εμφανιζόμενη συμπτωματολογία να μπερδεύει τους θεραπευτές και ιδιαίτερα αυτούς που ασχολούνται με την αποκατάσταση.
Η ΣΚΠ είναι σε μόνιμη εξέλιξη στο ΚΝΣ και σε «συνεχή σύγκρουση» με το ανοσοποιητικό σύστημα αμύνης που κατευθύνεται από τον εγκέφαλο. Για να υπάρχει συγχρονισμένη και αποτελεσματική συνεργασία γιατρών που έχουν γνώση των ιδιοτροπιών της ασθένειας και είναι σε θέση κάθε στιγμή να εντοπίσουν κάθε απόκλιση.
Δυστυχώς τουλάχιστον στην χώρα μας ο συνδυασμός γιατρών με κέντρων αποκατάστασης σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη του ασθενούς δεν υφίσταται και είναι ο ασθενής υποχρεωμένος να το αντιμετωπίσει μόνος.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share