ΣΚΠ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

3:25 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΧΕΙ ΤΗΝ «ΧΑΡΑ» ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ «ΠΛΗΡΗ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ.
Για τους δεκάδες χιλιάδες ασθενείς στην Ελλάδα κάθε τόσο έρχεται και μια πληροφορία ότι το «α» ή το «β» φάρμακο ή η «δ» ή «γ» θεραπεία λύνουν ή θα λύσουν τελεσίδικα το πρόβλημα της ΣΚΠ.
Αναμφισβήτητα η ΣΚΠ είναι μια περίπλοκη αρρώστια αλλά κλινικά όχι τόσο τραγική όσο άλλες πιο συχνές και πιο δύσκολες.
Επειδή όμως αποτελεί μία νόσο που εδώ και 200 χρόνια απασχολεί έχει δημιουργηθεί ένας υπερπακτωλός πληροφόρησης από τον οποίον ελάχιστα είναι τεκμηριωμένα και απειροελάχιστα αυτά που είναι δοκιμασμένα και στην κυριολεξία απειροελάχιστα αυτά που φέρνουν αποτέλεσμα. Έχουμε δηλαδή για την γκάμα της ΣΚΠ και των ασθενών, γιατί οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αυτό που λέγεται, σύνδρομο κούρασης από την υπερπληροφόρηση.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share