ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

1:59 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΥΕΛΙΝΗΣ.
Η όλη αυτή διαδικασία βασίζεται σε ένα διαταραγμένο ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς που κύριο στόχο έχει την μυελίνη των νεύρων.
Η ανοσοποιητική διαταραχή σαν βλάβη υπεύθυνη για την ΣΚΠ έχει γίνει κατανοητή για πολλές δεκαετίες στους γιατρούς.
Για αυτό τον λόγο εφαρμόζεται σχεδόν αποκλειστικά η λεγόμενη ανοσορυθμιστική θεραπεία με διάφορες ουσίες στους ασθενείς προκειμένου να υπάρχει η ελπίδα για ένα θεραπευτικό κλινικά αποτελεσματικό σχήμα.
Μια νέα ελπίδα έρχεται από μια πρόσφατη ανακάλυψη στο Λονδίνο και αναφέρεται στις ουσίες πρωτεϊνούχου χαρακτήρα του Mirococept.
Βέβαια το συγκεκριμένο διάλυμα χρησιμοποιείται με επιτυχία στις μεταμοσχεύσεις οργάνων αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια αφετηρία κάποιου νέου θεραπευτικού σχήματος και για την ΣΚΠ.

Ετικέτες , , , ,

Comments (1)


Blogger stratos
30 Ιανουαρίου 2011 στις 3:12 μ.μ.  

απατεωνα μη νομιζεις οτι σε ξεχασα...Αν νομιζεις οτι σε εχω ξεχασει εισαι γελασμενος.Περιμενω το χρονο

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share